Днес е ден на висок морал, добро настроение, екстровертност и вероятно

...
Днес е ден на висок морал, добро настроение, екстровертност и вероятно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10.07: Ден на приятно прекарване, но и на внимание

Днес е ден на висок морал, положително въодушевление, екстровертност и евентуално висока податливост към разкош и удоволствия. Ще се забавляваме добре, ще глезим околните си, тъй като желаеме да са щастливи, и обилно ще им предлагаме всичко, което имаме и даже това, което нямаме.

Малко по малко обаче по обяд ще стартираме още веднъж да се организираме и да се заемаме с разнообразни задания. Предвидливостта и пестеливостта ще надделеят, потребното и нужното ще вземат превес. От значимо значение за нас ще бъдат нашата бдителност и настойчивостта ни към детайлите.

Ето и кои са най-засегнатите зодии:

Лъвове и Деви, денят е ваш и за това звездите ви поучават да го споелите с обичани хора. Ще имате своите положителни благоприятни условия в персонален проект, тъй че се възползвайте от тях.

Телец, Скорпион, Водолей, Близнаци, Стрелец и Риби, отделете част от скъпото си време, с цел да разрешите въпроси, свързани с вашите взаимоотношения, фамилна или професионална среда. Заемете се съществено и не се оправдавайте, тъй като в противоположен случай оправданията ви ще имат последици.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР